Over ons: Raijmakers in het kort...

 

Na ruimschoots ervaring opgedaan te hebben in de bouw, is Makel Raijmakers in 2014 op eigen benen gaan staan. Met de opgedane brede kennis en kunde binnen de bouw heeft Raijmakers bouw zich kunnen specialiseren in zijn vakgebied. Hierdoor kan Raijmakers bouw u optimaal van dienst zijn, en aan uw persoonlijke wensen en bouwdromen voldoen.

In de vakgebieden nieuwbouw, aanbouw en renovatie, dakkapellen en overkappingen bent u bij Raijmakers bouw op het juiste adres. Bij onze projecten kunt u foto's zien en kennis nemen van enkele recente projecten.

Heeft u een uitdaging in een andere specialisatie? Die gaan we natuurlijk niet uit de weg! Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

Vrijheid in keuze tijdens uw bouwproject

Daarnaast heeft u bij ons altijd de vrijheid om gespecialiseerde werkzaamheden zoals bijvoorbeeld elektra- loodgieters- stukadoors etc. zelf uit te besteden. Voor uw gemak kan Raijmakers Bouw u volledig ontzorgen door het totaalproject aan te bieden. Doordat we samenwerken met een vast team van specialisten zijn we in staat om tegen een scherpe en concurrerende prijs u het werk volledig uit handen te nemen. 

Heeft u interesse in een afspraak om uw wensen in kaart te brengen dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk dan meer informatie over:
Renovatie en restauratie
Dakkapel en erker
Overkapping en carport
Nieuwbouw
Aanbouw en verbouw
Volledige nieuwbouw uit handen geven?


Contact
Kan ik iets voor u betekenen voor uw verbouwing, heeft u een vraag of benieuwd naar de mogelijkheden voor aanbouw. Neem vrijblijvend contact op met M. Raijmakers bouw.